Villa James

Kaş kiralık villa ailesinden villa James Çukurbağ Yarım adasında bulunan villamız 2 yatak odasına sahiptir.Villamız salonda bulunan yataklı çekyat sayesinde 6 kişi konaklama kapasitelidir.Villamız özel havuzlu ve deniz manzarılıdır. Ayrıca villamızda kablosuz internet erişimi mevcuttur.Konum itibari ile villamız denize yürüme mesafesindedir.Villamız 2 adet bağımsız havuz ve bağımsız girişe sahip tek bir binadan oluşmaktadır.Geniş kalabalık  aile ve arkadaş gurupları için 2 adet bağımsız özel havuzlu altlı üstlü olarak kiralanabilir ideal bir seçimdir. 
kaş kiralık villa james

Villa Bilgileri
1. Yatak Odası:1 çift kişilik yatak + lcd tv + komodin + elbise dolabı + banyo 
2. Yatak Odası:1 çift kişilik yatak + komodin + elbise dolabı + banyo

Açik Mutfak & Salon
Özel Havuz  & Sezlonglar 
Güneslenmeterasi& BBQ & Özel bahce.
Saglanan Hizmetler
Klima, elektirik, su, tüp gaz.
Karsilama ve anahtar hizmeti.
Bilgilendirme hizmeti
10 gün üzeri konaklamalarda ara temizlik çarsafdegisimi
Ev, havuz ve bahcebakimlari
Ekstra Hizmetler
Hava alani Transfer hizmeti
Arac kiralama
Karsilama paketi ( Çay, kahve, kahvaltilik vb. )
Turlar & Aktiviteler
Tekne Turlari, Su sporlari, parasüt, trekking, jip safari, dalis, balik turlari, camur banyosu, Saklikent, rafting, yelken, gezi ve diger aktiviteler bölgemizde yapilabilmektedir. Detayli bilgi ve rezervasyon için Ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.
REZERVASYON PROSEDÜRÜ
Rezervasyon prosedürümüz asagidaki gibidir ; Bize kiralamak istediginiz tarihleri bildirirsiniz, biz de bu tarihleri rezerve ederiz. Kiralama ücretinin %25 ini depozito olarak banka hesabimiza yatirirsiniz. Depozitonun bize ulasmasini müteakip size onay verilir ve adiniza rezervasyon fisi düzenlenir. Kiralama ücretinin kalanini ve varsa talep edilen diger hizmetlerin bedelini tatil evinize ulastiginizda ödersiniz. Ödemeler TL veya diger yaygin döviz türlerinde yapilabilmektedir. Hasar Depozitosu : Tatil evinize giriste sizlerden 500 TL hasar depozitosu alinacaktir. Bu ücret çikis yapacaginiz saatten 10 dakika önce yapilacak olan genel kontrolde herhangi bir aksaklik veya hasar olmamasi durumunda tarafiniza iade edilir.
 KONAKLAMA PROSEDÜRÜ
Konaklama giriş saatleri genellikle öğleden sonra 03.00 ve çıkışlar da sabah 10.00 olarak hesaplanmaktadır. Ancak konakladığınız ev için ayni gün yakin saatlerde başka giriş olmaması durumunda biz elimizden geldiğince esnek davranmaya çalışırız. Tatil evinize ulaştığınızda bir temsilcimiz sizi orada karşılar anahtarlarınızı teslim eder ve gereken evrakları düzenler. Tatiliniz boyunca size ihtiyaç duyduğunuz konularda yol gösterir ve yardımcı oluruz. Hasar depozitosu da çıkışınıza 10 dakika kala yapılacak olan kontrollerden sonra herhangi bir hasar olmaması durumunda temsilcimiz tarafından size iade edilir.
2018 Rezervasyonları için; https://www.mustakilvillam.com/tr/Villa-Kiralama/kas-kiralik-villa-jame1-kiralik-tatil-villasi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ŞanlıUrfa'da Arkeoloji ve Tarih Turizmi

Villa Çetin Bey

GELİBOLU