Villa Çetin Bey

Fethiye Ölüdeniz Hisarönü Mahallesinde bulunan 3 yatak odalı müstakil havuzlu bahçeli villamız, açık plan mutfak olup salonda şöminesi ve tüm yatak odalarında ebeveyn banyosu mevcuttur. Villamız salonda bulunan kanepeler de kullanılarak 8 kişi konaklama kapasitesine sahiptir.Merkezi bir konumda yer almaktadır.Özel havuzu yanı sıra çocuk havuzuda mevcuttur.Mevkii itibariyle nem ve bunaltıcı sıcaktan uzak ancak havuz başında güneşin tadına varabileceğiniz bir villadır. Alış veriş merkezleri ve bar restauran yürüyüme mesafesinde 300 mt uzaklıktadır. 
villa çetin Fethiye


Villa Bilgileri
1.Yatak odası 2 tek kişilik yatak + elbise dolabı + komidin +  banyo
2. Yatak odası 1 çift kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + ebeveyn banyo 
3.Yatak odası 1 çift kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + banyo
Açik Mutfak & Salon + banyo
Özel Havuz  & Sezlonglar
Güneslenmeterasi& BBQ & Özel bahce.
Saglanan Hizmetler
Klima, elektirik(günlük 14 tl limit ), su, tüp gaz.
Karsilama ve anahtar hizmeti.
Bilgilendirme hizmeti
10 gün üzeri konaklamalarda ara temizlik çarsafdegisimi
Ev, havuz ve bahcebakimlari
Hasar Depozitosu 
Tatil evinize giriste sizden 500 TL hasar depozitosu alinacaktir. Bu ücret çikis yapacaginiz saatten 10 dakika önce yapilacak olan genel kontrolde herhangi bir aksaklik veya hasar olmamasi durumunda tarafiniza iade edilir
Bölge ve Özellikler
Ölüdeniz ovacık mahallesi yapısı ve coğrafi konumu bakımından doğal ve tarihi güzellikleri bir arada bulunduran bir yerleşim yeridir.Ülkemizin mavi bayraklı plajlarından olan Ölüdeniz 2006 yılında büyük bir oy çokluğu ile dünyanın en güzel plajı seçilmiştir.Hisarönü eğlence merkezlerinin bir arada bulunduğu çeşitli turistik faliyetleri bir arada bulabileceğiniz  güzel ve eğlenceli bir caddedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ŞanlıUrfa'da Arkeoloji ve Tarih Turizmi

GELİBOLU