Fethiye - Hisarönü Villa Lilya Hisar

   Tatil denilince insanların aklına gelen şeyler genel olarak aynıdır. Deniz, kumsal , güneş , huzur. Peki ailece tatil yaptığınız zaman siz nereleri terci ediyorsunuz? Günümüzde birçok tatil seçeneği mevcut. Oteller , yazlıklar , kaplıcalar , kiralık villalar. Bunlardan herhangi birinde tatil yapabilirsiniz. Fakat hem ekonomik hem de huzurlu bir tatil yapmak için sizlere kiralık villa çeşitlerini öneriyoruz.
fethiye kiralık villa likya hisar

Hem muhafazakar ( havuzu dışarıdan görünmez ) hem fiyatları otellere göre çok uygun , hem de ulaşım imkanları çok kolay. Bunların hepsini bir arada buluşturan kiralık villa likya hisar , şimdiye kadar içerisinde tatil yapmış tüm tatilcilerden tam puan aldı. Konum olarak nem ve bunaltıcı havadan uzak bir bölgede kurulan villamız , güneşlenmek isteyen müşterilerimiz için havuz başı şezlong seçeneği de sunmaktadır.
fethiye kiralık villa likya hisar2

" Peki ya ulaşım kolay diyorsunuz , ulaşım imkanları nasıl ? " diyen müşterilerimiz için de konumu belirtelim. En yakın market 250 metre kadar yakınınızda. Dilediğiniz an yiyecek içecek temin etme imkanına sahipsiniz. Markette işim olmaz mı diyorsunuz o zaman sizi restorana alalım. Hemen 200 metre kadar yakınınızda yemek ihtiyacınızı karşılamanız için bir restoran bulunmakta. Plaja mı gitmek istediniz ? Tabi ki en doğal hakkınız tatil yapıyorsunuz sonuçta. Eşyalarınızı arabanıza attığınız gibi sadece 5 kilometre mesafede bulunan plajda denize girebilirsiniz. Arabam yok derseniz de hava alanı zaten sadece 55 km mesafede. Yarım saatlik bir otobüs seyahatiyle havaalanına ve havaalanından villaya ulaşabilirsiniz.
   Tam tatil yapmalık yer dediniz değil mi. E haklısınız. Müstakil Villam size kiralık villa sunar da sizi yarı yolda bırakır mı ? Rezervasyon yaptırmak isterseniz de bu bağlantıyı kullanabilirsiniz;   https://www.mustakilvillam.com/tr/Villa-Kiralama/havuzu-korunakli-villa-lilya-hisar/
Şimdiden iyi tatiller...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ŞanlıUrfa'da Arkeoloji ve Tarih Turizmi

Villa Çetin Bey

GELİBOLU