Villa Oleander Erken Rezervasyon ile çok uygun fiyata sizlerle

Fethiye kiralık villa ailesinden olan Villa Oleander , Ölüdeniz Ovacık Mahallesinde bulunmakta ve 4 yatak odalıdır. Lüks müstakil havuzlu bahçeli villamız, açık plan mutfak olup 8 kişi kapasitelidir.Villamız lüks eşylar ile dizayn edilmiştir. Konum itibari ile villamız panaromik doğal orman manzaralıdır.

Mevkii itibariyle nem ve bunaltıcı sıcaktan uzak ancak havuz başında güneşin tadına varabileceğiniz muhteşem konforlu bir tatil villasıdır. Fethiye kiralık villa çeşitleri arasında nadir güzelliğe sahip olan villamız Ölüdeniz'e de 6 km mesafededir.
Villa Bilgileri
1.Yatak odası 2 tek kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + banyo
2. Yatak odası 1 çift kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + banyo
3.Yatak odası 2 tek kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + banyo
4. Yatak odası 1 çift kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + banyo
Açik Mutfak & Salon
Özel Havuz  & Sezlonglar
Güneşlenme terası & BBQ & Özel bahçe.


Saglanan Hizmetler 
Klima, elektirik (Günlük 14 TL Limit), su, tüp gaz.
Karsilama ve anahtar hizmeti.
Bilgilendirme hizmeti
10 gün üzeri konaklamalarda ara temizlik çarsafdegisimi
Ev, havuz ve bahcebakimlari
Ekstra Hizmetler
Hava alani Transfer hizmeti
Arac kiralama
Karsilama paketi ( Çay, kahve, kahvaltilik vb. )
Turlar & Aktiviteler
Tekne Turlari, Su sporlari, parasüt, trekking, jip safari, dalis, balik turlari, camur banyosu, Saklikent, rafting, yelken, gezi ve diger aktiviteler bölgemizde yapilabilmektedir. Detayli bilgi ve rezervasyon için Ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

REZERVASYON PROSEDÜRÜ
Rezervasyon prosedürümüz asagidaki gibidir ; Bize kiralamak istediginiz tarihleri bildirirsiniz, biz de bu tarihleri rezerve ederiz. Kiralama ücretinin %25 ini depozito olarak banka hesabimiza yatirirsiniz. Depozitonun bize ulasmasini müteakip size onay verilir ve adiniza rezervasyon fisi düzenlenir. Kiralama ücretinin kalanini ve varsa talep edilen diger hizmetlerin bedelini tatil evinize ulastiginizda ödersiniz. Ödemeler TL veya diger yaygin döviz türlerinde yapilabilmektedir. Hasar Depozitosu : Tatil evinize giriste sizlerden 500 TL hasar depozitosu alinacaktir. Bu ücret çikis yapacaginiz saatten 10 dakika önce yapilacak olan genel kontrolde herhangi bir aksaklik veya hasar olmamasi durumunda tarafiniza iade edilir.
 KONAKLAMA PROSEDÜRÜ
Konaklama giris saatleri genellikle ögleden sonra 03.00 ve çikislar da sabah 10.00 olarak hesaplanmaktadir. Ancak konakladiginiz ev icin ayni gün yakin saatlerde baska giris olmamasi durumunda biz elimizden geldigince esnek davranmaya çalisiriz. Tatil evinize ulastiginizda bir temsilcimiz sizi orada karsilar anahtarlarinizi teslim eder ve gereken evraklari düzenler. Tatiliniz boyunca size ihtiyac duydugunuz konularda yol gösterir ve yardimci oluruz. Hasar depozitonuz da cikisiniza 10 dakika kala yapilacak olan kontrollerden sonra herhangi bir hasar olmamasi durumunda temsilcimiz tarafindan size iade edilir.
 İPTAL PROSEDÜRÜ 
İptal süresi giriş tarihinden 1 ay öncedir.Yapılan rezervasyonların iptali giriş tarihinden 1 ay öncesine kadar yapılması halinde alınan ön ödeme iade edilir. Ancak iptal süresinin aşılması halinde ön ödemenin iadesi söz konusu değildir. İptalin giriş günü yapılması halinde rezervasyon ücretinin yarısı, giriş gününden sonra iptal edilmesi durumunda rezervasyon ücretinin tamamı kiracıdan alınır. İptal nedeni ev sahibinin eksikliklerinden dolayı evin kalınamayacak durumda olması halinde ücretlerin tamamı iade edilir ancak çevresel nedenler ve yerel yönetimin yol, su, elektrik, eksikliklerinden dolayı ev sahibinden ücret iadesi istenemez.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ŞanlıUrfa'da Arkeoloji ve Tarih Turizmi

Villa Çetin Bey

GELİBOLU