Kiralık Villa Tatili bir başkadır


Kiralık Villa Tatili Hayalinizi Gerçekleştiriyoruz

Türkiye'nin güney sahilleri, tatil mevsiminde nüfusun en kalabalık olduğu bölgelerdir. Kiralık villa seçenekleriyle

İstediğiniz Villayı Tercih Edebilirsiniz

Online siteye giriş yaptığınız zaman birbirinden güzel villa seçenekleri karşınıza çıkıyor. İstediğiniz seçeneği tıklayıp hemen rezervasyon açabilirsiniz. Yaz ayları yaklaştıkça doluluk oranı artıyor. Bu nedenle kiralama işlemini ertelemeyin.
kiralık villalarda tatil imkanı
kiralık villa

Kiralama işleminde belli bir miktar depozito alınıyor. Vazgeçme veya demirbaş eşyaların zarar görmesi gibi durumlarda depozitodan kesinti yapılmaktadır. Elektrik, su ve benzeri faturalar kullanıcıya ait. Wifi, LDC TV, banyo, tuvalet ve mutfak gibi ihtiyaçlar kiralama bedelinin içerisinde yer alıyor.

Herkese Uygun Villa Kiralama Seçenekleri

Yeni evlenenler için özel villalar, istediğiniz kaliteli özellikleri bir araya getiriyor. Balayına özel tasarlanan lüks villalarla, hayatınızın en güzel günlerini mutlu bir şekilde geçirebilirsiniz. Unutulmaz bir balayı için villa seçeneklerimizi değerlendirebilirsiniz. Muhafazakar villa seçenekleri de son zamanlarda ilgi görmeye başladı. Dışarıdan görünmeyi engelleyen özel korunaklı muhafazakar villalar, uygun fiyat seçeneklerine sahip.
Isıtma havuzlu tasarımlar, merkezi noktada, ormanların içinde, deniz kıyısına yakın lüks villalar, özel olarak hazırlanıyor. Çift banyo, çift tuvalet ve özel jakuzi seçeneklerine sahip tasarımları tercih edebilirsiniz.
Villaya girmeden önce temizlik elemanları gerekli temizliği yapmaktadır. İkinci bir kez temizlik istediğiniz zaman ücrete tabidir. Yangın, hırsızlık ve benzeri durumlarda hemen firmayı aramalısınız. Tatil süresini uzatmak veya kısaltmak size ait. İstediğiniz gibi tatil süresini uzatabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ŞanlıUrfa'da Arkeoloji ve Tarih Turizmi

Villa Çetin Bey

GELİBOLU