Villa Deniz


Villa Deniz'de Yaz Tatili 

villa deniz
 
     Villa Deniz, Kalkan İslamlar'da 4 kişilik kapasiteli kiralık villalarımızdan bir tanesidir.Villa Deniz 2 yatak odalı 4 kişi kapasiteli lüks dizaynlı ve konforlu bir tatil villasıdır. Havuz ve bahçesi korunaklı olup dışarıdan kesinlikle gözükmemektedir. Balayı çiftleri ve muhafazakar tatilciler için mükemmel bir tatil villasıdır. Villa Deniz 4 kişilik kapasitesi bulunan sessiz bir tatil deneyimi yaşatacak bir villadır.6 kişi için villamızın içerisinde 2 adet oda ve 2 adet banyo bulunmaktadır.Villa Deniz havalimanına 135 km mesafededir.Şehir merkezine oldukça yakın olan villamızın tam olarak mesafesi 8 kmdir.En yakın market ise 1,5km uzaklıkta bulunmaktadır.
     Günlük ihtiyaçlarınızı bu marketten tedarik edebilirsiniz.Tatil evinize girişe sizden 500 TL hasar depozitosu alınacaktır. Bu ücret çıkış yapacağınız saatten 10 dakika önce yapılacak olan genel kontrolde herhangi bir aksaklık veya hasar olmaması durumunda tarafınıza iade edilir. Villalarımızın hepsinin içerisinde kapasitesine göre eşya bulunmaktadır.Tatilleriniz süresince ihtiyacınız olacak eşyaların hepsini tedarik etmeye özen gösteriyoruz.

villa deniz havuz


Ev içerisindeki bütün eşyalar 6 kişi kapasiteyi karşılayabilecek adettedir. Eşyaları şu şekilde sıralayabiliriz;

1.Yatak odası 2 tek kişilik yatak + elbise dolabı + komidin +  banyo

2. Yatak odası 1 çift kişilik yatak + elbise dolabı + komidin + banyo + Jakuzi

Özel Havuz  ezlonglar Güneşlenmeterası& BBQ

Mutfak : Amerikan mutfak, buzdolabı, çamaşır makinesi,  bulaşık makinesi, ankastre fırın seti, masa ve sandalyeler,  havuz katına çıkış bulunmaktadır.

Salon : Modern ve rahat oturma grubu, orta sehpa, klima,TV, TV ünitesi, havuz katına çıkış bulunmaktadır.


Villa Denizweb sitemiz üzerinden kiralanan ve orman içerisinde konumlandırılmış villalardan bir tanesidir.Orman içerisinde konumlanmış bütün villalarımızın şehir içerisinde konumlandırılmış villalarımıza göre ilaçlanması daha farklı yapılmış olsada haşere ve böceklere rastlanabilme ihtimali bulunmaktadır.Evinizin konumun nasıl olması gerektiğini bu konuları göz önüne alarak seçmenizi size tavsiye ederiz.Orman içinde bulunan evlerimizin düzenli ve periyodik olarak haşere ve böceklere karşı ilaçlanması yapılmaktadır ancak evlerin konumundan dolayı %100 oranda bir koruma sağlanması mümkün değildir.Villalarınız için bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ŞanlıUrfa'da Arkeoloji ve Tarih Turizmi

Villa Çetin Bey

GELİBOLU